Montage Service

Onze montageservice voor raamdecoratie is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw raamdecoratie snel en efficiënt wordt geïnstalleerd. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het installeren van raamdecoratie en kunnen uw producten snel en efficiënt installeren.

De montageservice begint met een grondige inspectie van uw ramen en het bepalen van de juiste installatieprocedures voor uw specifieke producten. Onze medewerkers zullen dan de producten snel en efficiënt installeren, waarbij ze de juiste technieken en gereedschappen gebruiken om de installatie te vergemakkelijken.

Onze montageservice kost 76,90 euro aan voorrijkosten en 30,00 euro per product. Wij leveren montage service in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.

Als u geïnteresseerd bent in onze montageservice kunt u dit direct toevoegen tijdens het bestelproces onder de knop "afrekenen" in uw winkelwagen of direct toevoegen middels dit product. Wilt u meer dan 15 producten laten monteren?, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Contactformulier